• november

    18

    2014

Personeelsvereniging brengt werkgever voordeel

Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle werkgevers verplicht. De werkgever mag dan 1,2% van de loonsom besteden aan alle overige personeelskosten. Het gaat hier bijvoorbeeld om kosten voor sinterklaasfeesten, kerstpakketten, personeelsfeestjes en lief & leed uitkeringen. De werkgever dient al deze uitgaven apart te administreren.

Het oprichten van een personeelsvereniging biedt werkgevers de oplossing! De werkgever mag een deel van de contributie vergoeden, gebruikelijk is 50%. Daarnaast kan de werkgever een bijdrage doen aan de personeelsvereniging. Dit verschaft de werkgever vooraf inzicht in de kosten en bovendien veel minder administratieve lasten. De personeelsvereniging besteedt het bedrag vervolgens in detail.

Een personeelsvereniging richt u op via een notaris. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 058 212 00 22 of via het contactformulier.

Telefoon:
058 212 00 22

Postadres:
Postbus 1105
8900 CC Leeuwarden

Volg ons

Zo ontvangt u het laatste nieuws over ons kantoor en over onze branche.

Laatste nieuws

menu